Tende - inspiratiemagazine & website / by Steven Massart

Ik mag al een tijdje de fotografie verzorgen voor Tende België. Tot midden vorig jaar ging dat bijna uitsluitend om gerealiseerde projecten; woningen en kantoorruimtes waar de verschillende leden van de Tende-groep raamdecoratie geplaatst hadden. 

Sindsdien is er heel wat fotografie bij gekomen. Zo heb ik alle vestigingen bezocht voor een reportage achter de schermen. Zowat alle medewerkers heb ik in beeld mogen brengen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden; verkopers, naaisters, plaatsers, de mensen van de administratie, ... . Maatwerk, precisie, vakmanschap en klantvriendelijkheid zijn enkele kernwoorden die me steeds opnieuw opgevallen zijn, ook zonder dat ze ooit expliciet vernoemd werden. 

In de herfst van vorig jaar werd er besloten een eerste Tende-magazine te lanceren. Geen droge productbrochure maar een "echt" magazine met interviews en sfeerbeelden, met projectfotografie en portretfotografie van medewerkers en vertegenwoordigers. Niet zonder enige fierheid durf ik te stellen dat het mede dankzij de fotografie een zeer geslaagd magazine is geworden !

Voor meer informatie over Tende èn fotografie van gerealiseerde projecten kan je terecht op www.tende.be. Het magazine is te verkrijgen op Batibouw en in de verschillende Tende-showrooms !