Nominations @ The Black and White Spider Awards ! / by Steven Massart

Architectuurfotografie en landschapsfotografie zijn mijn 2 specialiteiten. Het is dan ook altijd fijn om erkenning te krijgen. Dit weekend was dat het geval op de Black and White Spider Awards waarbij in elke categorie een beeld gemonteerd werd.

Voor Architectuur werd dat een foto gemaakt voor Guerrilla office architects; een relatief klein en bescheiden project in het centrum van Leuven. Niet tegenstaande de oppervlakte is het wel een project geworden met bijzonder veel ruimtelijk gevoel.

Voor Landschap (Nature) werd het een zeezicht van onze eigen Belgische kust. Een plaats waar ik graag even langsloop wanneer er tijd is tussen 2 opdrachten door of (nog liever) samen met het gezin om er even uit te waaien en te genieten.

Mijn beelden en alle andere geselecteerde inzendingen vind je terug via http://www.thespiderawards.com/11thshow/index.php !